Navigation Menu+

Informatie

Informatie

Als maine coon cattery ben ik lid van twee erkende rasverenigingen

Al mijn katten worden tot in de puntjes toe verzorgd. Ze hebben mooie verblijven en kunnen van tijd tot tijd los lopen in een afgezette tuin.

Ook als ik thuis ben komen ze overal in huis waar ze willen,vaak vertoeven ze in de ren met verwarmd binnenhok.s’nachts zijn onze katten binnen.
Als er kittens zijn dan krijgen ze alle aandacht die ze nodig hebben, hierdoor wordt een leuk karakter ontwikkelt. Tevens krijgen ze een gezondheidsverklaring waar alles in staat zoals entingen, en uiteraard ook een paspoort en een mooie stamboom.

Kittens vertrekken alleen naar mensen die weten waar aan ze beginnen. Een maine coon alleen houden zonder een maatje om mee te spelen wordt vaak niets, een ander kat of een hondje er bij is echt wel wenselijk. Kittens mogen alleen buiten als ze niet de straat op kunnen bijvoorbeeld een afgeschermde tuin of plaats. Indien dit niet het geval is gaat de koop niet door.
Ik selecteer zelf kittens uit het nest waar ik van denk dat ze voor de fok verkocht kunnen worden aan andere fokkers. Mijn katten worden getest op hcm-pkd-sma-patella luxatie en bij witte ook de beartest, ook de felv-en de fiv. Een tot twee keer per jaar zal er een nestje gefokt gaan worden. Dna testen en echo’s zijn bewijzen van aanwezig

Beperkte buiten dekkingen. Af en toe zal een van de katers een dekking onder bepaalde voorwaardes mogen doen. Bij een geslaagde dekking, worden alle copys van de testen en het paspoort en de copy van de mooie stamboom na de geboorte opgestuurd.

Mocht u nog meer info willen dan kunt u mij altijd bellen of mailen.

Translate »